Naročite kavo 

po spletu!


Ali nas obiščite v pražarni in vzemite za na pot vrhunsko kavo ali sezonski napitek: Mochaspresso Smoothie, XL ICE Latte, ColdBrew!
Če živite v Ljubljani, vam dostavimo vsa naročila nad 10€ brezplačno s kodo LJUBLJANA

O nas

V Parizu, Nashvillu ali Londonu, pa tudi v Ljubljani, so bili najboljše kave in obroki vedno tisti, ki smo jih delili s prijatelji. Sprostite se z nami v R&B Café, poklepetajte s popolnim neznancem ali pa si privoščite kavo in jazz ... in imamo tudi Wi-Fi ;-)   

Naše kave

Kavo pražimo vsak teden. Ponujamo sedem vrst specialty kave (z oceno kakovosti, večjo od 84). Če imate radi espresso, kapučino, filter ali ledeno kavo (ali še kaj drugega), pridite okusit kvaliteto! Kavo vam lahko pripravimo tudi s petimi različnimi rastlinskimi napitki: kokosovim, mandljevim, ovsenim, sojinim ali riževim.

Naši Brunchi

Ker si telo zasluži najboljše gorivo, da ostane zdravo, za svoje toaste z avokadom, sendviče, solate, juhe in peciva uporabljamo najboljše sestavine. Privoščite si jih v lokalu ali naročite smoothie, kavo ali kaj drugega za s seboj, da si polepšate pot z dela domov!

Kje smo

Na Slovenski cesti 47 v centru Ljubljane v neposredni bližini avtobusne postaje Bavarski dvor, Hotela Center ter mestne knjižnice. Torej ... izposodite si knjigo in začnite brati med srkanjem dobre kave!

V kaj verjamemo

Anima sana in corpore sano: verjamemo, da se vsak lep dan začne s kavo, nadaljuje s hrano in konča z vinom! 
Toda ne s kakršno koli hrano ali kavo! Želimo, da je naša hrana sledljiva, da je gojena in pripravljena z ljubeznijo, brez gensko spremenjenih organizmov, brez pesticidov, na trajnosten način s strani ljudi, ki jih poznamo in jim zaupamo.

Ekipa

Smo skupina podobno mislečih ljudi, ki so prepotovali svet in se odločili, da se bodo ustalili v najbolj zeleni prestolnici Evrope. Po znanjih in izkušnjah ekipa sega od bariste in izkušenega tržnika do svežega diplomanta, vsem pa nam je skupna strast do kave in odličnih pogovorov!