O nas

V Parizu, Nashvillu ali Londonu ter v Ljubljani, so bile vedno najboljše kave in obroki tisti, ki smo jih delili s prijateljimi. Sprostite z nami v R&B Café, poklepetajte s popolnim neznancem ali pa si privoščite kavo in jazz ... in imamo tudi Wifi ;-)  

Naše kave

Vsak teden pražemo naše kave. Ponujamo 7 vrst speciality kave (z oceno večjo od 84). Če imate radi espresso, kapučino, filter ali ledeno kavo (in še več!), pridite okusiti kvaliteto! Na voljo imamo tudi 5 rastlinske napitke za vaše kavice: kokosovo, mandljevo, ovseno, sojino in riževo.

Naši Brunchi

Ker si naša telesa zaslužijo najboljša goriva, da ostanejo zdrava, uporabljamo najboljše sestavine za naše avokado toasts, sendviče, juhe in pecive. Uživajte jih v lokali ali naročite smoothie, solato ali kavo za sabo, da boste uživali na poti domov iz dela!

Kje smo

Na Slovenski cesti 47 v centru Ljubljani, zraven "Barvaski dvor" avtobusna postaja, Hotel Center ter mestne knižnice. Torej ... izposojite si knjigo in začnite brati, medtem ko srkate na kavo!

V kar verjamemo

Anima Sane in Corpore Sano: verjamemo, da se vsak lep dan začne s kavo, nato pa nadaljuje s hrano in konča z vinom! 

Toda ne kakršne koli vrste hrane ali kave! Všeč nam je, da je naša hrana sledljiva in vemo, da jo gojimo in pripravljamo z ljubeznijo, brez gensko spremenjenih organizmov, brez pesticidov, na trajnosten način s strani ljudi, ki jih poznamo in jim zaupamo.

Naša Skupina

Smo kup podobno mislečih ljudi, ki so prepotovali svet in se odločili, da se bodo ustalili v najbolj zeleni prestolnici Evrope, potem ko so delali kot barista, pri prodaji in trženju, ali šele diplomirali! Ampak vsi si delimo strast do kave in odličnih pogovorov!